Houten, 15 juli 2013, update 11 augustus

Op 15 juli was het eindelijk zo ver! De inschrijving voor de obligaties van het windpark in Houten is gestart en loopt tot 13 September. De obligaties kosten €500 per stuk en worden na 6 jaar door Windpark Houten B.V. terugbetaald. Het windpark biedt in totaal 5.000 obligaties aan met een rendement van 4%. Iedereen, ook niet UWind leden, kunnen zich inschrijven voor de obligaties. Was u al vóór 1 juni 2013 lid van UWind of woont u in Houten, dan ligt het rendement op 4,5 tot 5,5%, afhankelijk van de wind. Hoe beter het windpark in Houten presteert hoe hoger het rendement.

Klik hier om u in te schrijven voor één of meer obligaties. Ook is het mogelijk om u hier aan te melden voor de Hollandse winstroom uit Houten.

LET OP: Lees vóór het bestellen van de obligaties  eerst het prospectus" (PDF 1,4MB), waarin u wordt gewezen op de voorwaarden en risico’s van deze investering.

Om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven obligaties te kopen wordt per inschrijver in eerste instantie één Obligatie toegewezen, op volgorde van inschrijving. Vervolgens wordt een tweede obligatie op volgorde van inschrijving toegekend voor wie meerdere obligaties wil. Enzovoorts, totdat de obligaties op zijn. Er worden maximaal 100 obligaties per inschrijver worden toegekend. De inschrijving sluit op 13 September 2013.

Het aanbieden van obligaties is één van de drie participatievormen van het windpark in Houten.